Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Spreman da preuzme stvar u svoje ruke! VUČIĆ VIDEO KAKO JE SVE PROPALO, OBEĆAVA OBNOVU!

Aleksandar Vučić obećao boljitak/ Foto: Tanjug

Spreman da preuzme stvar u svoje ruke! VUČIĆ VIDEO KAKO JE SVE PROPALO, OBEĆAVA OBNOVU!

Poslednjeg dana radne posete srpske Vlade Nišu, premijer je najavio oporavak od propadanja.

Srbija
Izvor: Tanjug

Za ubrzni oporavak, prema rečima predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića biće potrebno vreme, ali i otvaranje novih fabrika, privlačenje investitora i mnogo truda i rada, kako bi se oporavio ne samo niški kraj nego čitava Srbija.

"Video sam i čuo mnogo toga. Čini mi se da bi mi bilo potrebno 24 sata da sve analiziramo i o tome govorimo", istakao je Aleksandar Vučić za Tanjug, prilikom sumiranja utisaka boravka Vlade u Nišu i obilaska juga Srbije.

Vučić je istakao da mu je jasno šta sve Vlada treba da preduzme kako bi se ostvario boljitak, a kao poseban utiska ostakao je potrebu ljudi da čuju ljudsku reč.

"Potrebno je da neko sa njima razgovara o njihovom problemu, čak i ako on ne može lako da se reši, ali da ih čuju i da sa nekim podele brigu, za šta lokalne samouprave nemaju uvek sluha", ističe premijer i dodaje da je vrlo bitno obezbediti radna mestima ljudima u manjim sredinama i to dovođenjem investitora, otvaranjem pogona, razvojem poljoprivrede, turizma i sl.

"Verujem da smo vredan narod, ali ipak ne postižemo dovoljno rezultata i moramo da radimo više. Sedam dana sam gledao kako nam je država propadala", zaključio je Vučić.