Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
"Srbija se neće vraćati u doba ŠEŠELJA, PROSTAKLUKA, BEDE"

Foto: wikimedia.org

"Srbija se neće vraćati u doba ŠEŠELJA, PROSTAKLUKA, BEDE"

Potpredsednica Vlade i ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović ponovila je da njoj niko nije ponudio da bude predsednički kandidat, kao i da to ne očekuje.

Srbija
Izvor: Kurir

"Ne znam šta više da kažem na to što me guraju za predsedničkog kandidata", rekla je Mihajlović u intervjuu za "Kurir", dodajući da joj to niko nije ponudio, niti da to očekuje.

Ona je na komentare da se nije oglašavala oko mogućnosti da Saša Janković bude kandidat odgovorila da je jedina u SNS koja je do sada javno rekla da neće glasati za Jankovića ako se kandiduje za predsednika Srbije.

"Uvek ću podržati kandidata svoje stranke. Druge nisam čula na ovu temu", prokomentarisala je ona.

Na pitanje da li Vojislav Šešelj ima šanse da vodi državu, Mihajlović je odgovorila da je Srbija danas i Srbija iz doba Šešelja potpuno drugačija, i da je to danas moderna, razvijena, poštovana i otvorena zemlja.

"Zar stvarno mislite da iko u Srbiji želi da se vrati u doba Šešelja, u vreme negovanja prostakluka, do zatvorenih granica, bede, sankcija, goriva u plastičnim flašama...", upitala je Mihajlović, a zatim konstatovala:

"Šešelj nema šanse, zato napada sve koji ga prozovu da pogleda u kalendar ili ogledalo", rekla je Mihajlović.