Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
STEFANOVIĆ OČEKUJE reakciju EU na Milanovićeve reči!

YT Screenshot

STEFANOVIĆ OČEKUJE reakciju EU na Milanovićeve reči!

Stefanović je odgovarajući na pitanja novinara dodao da bi voleo da vidi reakciju Evropske unije, Evropske komisije, a na kraju i gospodina Majkla Devenporta kao predstavnika EK u Srbiji

Srbija
Izvor: NB, Agencije

Ministar unutrašnjih poslova Srbije i prvi potpredsednik naše Vlade Nebojša Stefanović rekao je da bi voleo da vidi reakciju Evropske unije u vezi sa izjavom lidera SDP-a Zorana Milanovića koji je za Srbiju rekao da je "šaka jada".

Kako prenose mediji, ministar Stefanović je takve Milanovićeve izjave "jako lepo i precizno govore o njemu i svima koji tako misle u Hrvatskoj”.

Stefanović je odgovarajući na pitanja novinara dodao da bi voleo da vidi reakciju Evropske unije, Evropske komisije (EK), a na kraju i gospodina Majkla Devenporta kao predstavnika EK u Srbiji, na to što se koriste uvrede, što se država i srpski narod nazivaju pogrdnim nazivima.

Podestimo u javnost je dospeo razgovor Zorana Milanovića sa predstavnicima ratnih veterana u Hrvatskoj, koji su od njega tražili smirivanje odnosa sa Srbijom, a Milanović je tom prilikom rekao:

"Te tipove je izabrao srpski narod, ali je to šaka jada, nažalost, šaka jada, nikakva, kako vi mislite, diplomatska sila, to je mali narod".