Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Stefanović "ofanzivno": TEK ĆE BITI HAPŠENJA ZBOG UBISTVA NAVIJAČA!

Nebojša Stefanović/ Foto: novosti.rs

Stefanović "ofanzivno": TEK ĆE BITI HAPŠENJA ZBOG UBISTVA NAVIJAČA!

Istraga u vezi sa ubistvom vođe navijača Partizana ide u dobrom pravcu, a tek će da "padaju" kriminalci.

Srbija
Izvor: Tanjug

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović smatra da se polako rasvetljava ubistvo Aleksandra Stankovića Mutavog, koji je bio jedan od vođa navijača Partizana,. Dodaje da se u skorije vreme očekuje hapšenje nekolicine osoba za koje se veruje da su umešani u to ubistvo.

"Ovo je deo veće priče i nije u svemu učestvovala samo jedna mafijaška organizacija. Naš rad ide dobrim putem i ja ne bih tu ništa više dodavao, kako ne bih ugrozio i rad i osobe koje se time bave", izjavio je ministar Stefanović.

Prema njegovim rečima, broj ubistava u Srbiji se konstantno smanjuje, ali će policija uložiti još veće napore kako bi se povećala bezbednost svih stanovnika naše zemlje.

"Prošle godine smo imali 91 ubistvo a ove 75 i verujem da će do kraja godine taj broj biti manji u odnosu na prošlu godinu. Naravno mi nećemo sa tim da se pomirimo i zato ćemo nastaviti da radimi još više preventivno", naglasio je ministar, koji je pre nekoliko dana javno objavio rat mafiji.

 


Neko:  
Je l' ide dobro kao i sa istragom ubistva pevačice pa na kraju ništa... Tuga je ova današnja policija. Prosto vređa zdrav razum. Kažnjavaju ljude za sve i svašta, a ubice slobodno šetaju ulicama.

15.10.2016 16:44h    30     34