Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Štrajk u DS, direktor stranke podneo ostavku

Foto: www.srbijaizbori.com

Štrajk u DS, direktor stranke podneo ostavku

Direktor Demokratske stranke Amir Bislimi podneo je u četvrtak ostavku nakon što je pred zaposlenima prozvao Gorana Ješića da je uzeo stranački novac namenjen za plate, objavio je danas "Blic".

Srbija
Izvor: Blic

Bislimi je, navodi se u tekstu, zaposlenima u stranci, koji ne žele da rade jer nisu dobili dve plate, pre nekoliko dana poručio da se obrate Ješiću za koga tvrdi da je uzeo 60.000 evra dobijenih za kampanju i nikada ih nije vratio stanci.

"Blic" navodi da je nestao novac koji je DS dobio od donatora tokom kampanje.

Ješić, stoji u tekstu, negira navode o novcu i kaže da je tražio da se na glavnom odboru podnese finansijski izveštaj o kampanji, ali da taj izveštaj još niko nije video.

Račun DS je u blokadi, ali se rukovodstvo stranke dovija na različite načine kako bi isplatili primanja zaposlenima, dodaje list, koji tvrdi da je juče kontaktirao sa više zaposlenih i da su oni potvrdili da ne dobijaju plate, ali da nisu želeli da iznose detalje.

Bislimi, koji je juče Predsedništvu stranke podneo ostavku i tako praktično potvrdio da postoje ozbiljni problemi u DS, nije želeo da komentariše saznanja "Blica", rekavši da se unutarstranački problemi rešavaju na organima stranke, navodi list.

"Blic", međutim, piše da je Bislimi saradnicima poručio da podnosi ostavku zapravo zbog Gorana Ješića.