Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
SUVA EMOCIJA: JOKIĆ ZAPLAKAO pred svojim Somborcima, "lakše bilo u Riju, Bog te maz'o"

Nikola Jokić/ Foto: sport.rs

SUVA EMOCIJA: JOKIĆ ZAPLAKAO pred svojim Somborcima, "lakše bilo u Riju, Bog te maz'o"

Supertalentovani 21-godišnji centar pred kojim je svetla karijera u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, u NBA, nije mogao da savlada emocije.

Srbija
Autor: NB, mvpportal

Srpski košarkaš Nikola Jokić je svečano dočekan u Somboru, u gradu u kome je i odrastao, nakon osvajanja srebrne medalje na Olimpijskim igrama sa našom košarkaškom reprezentacijom.

Supertalentovani 21-ogodišnji centar pred kojim je svetla karijera u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, u NBA, nije mogao da savlada emocije kada je na svom dočeku ugledao veliki broj svojih sugrađana, poznanika, rodbine i drugara.

"Uh. Ljudi, ja sam bio kao spremio neki govor, ali nisam verovao da će ovoliko ljudi da dođe, pa sad ne verujem da ću to da pričam. Hvala gradonačelnici na lepim rečima, hvala moji Somborci, hvala vam puno... Mnogo mi znači ovo... Teško mi je..."

Jokić je tom prilikom zaplakao, a kada ga je voditelj programa upitao da li mu je bilo lakše na parketu na Olimpijskim igrama, ili na obraćanju Somborcima, on je kao iz topa odgovorio "Lakše mi je bilo u Riju, Bog te maz'o".

Jokić je na kratkoj pauzi od obaveza, a uskoro se vraća u SAD gde ga navijači Denver Nagetsa sa velikim nestrpljenjem očekuju.

Video Jokićevog govora možete pogledati ovde:

https://twitter.com/MVPportal/status/7707183603258...