Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
SVAĐA U VLASTI Dačić zaratio sa Vulinovima oko VUČIĆA

Ivica Dačić, Aleksandar Vučić, Bratislav jugović Foto: MSP, Tanjug, Printscreen

SVAĐA U VLASTI Dačić zaratio sa Vulinovima oko VUČIĆA

Ko je Vučićev parazit?

Srbija
Autor: Tanjug, NB

Lider socijalista Ivica Dačić je rekao danas kako je začuđen “ničim izazvanim” napadom potpredsednika Pokreta socijalista Bratislava Jugovića, koji je za socijaliste rekao da “parazitiraju na leđima Vučića”.

Dačić je kazao da Vučić najbolje zna ko parazitira na njegovim leđima, te da takve treba tražiti na izbornoj listi Aleksandra Vučića, aludirajući na pripadnike Vulinove stranke.

“Sada se ponašaju kao da ih se ne tiču ovozemaljski politički problemi i čije je ćutanje jače od grmljavine onih koji se obrušavaju na Vučića, u zemlji i regionu", poručio je Dačić.

Dačić je dodao da SPS nije tražio da većina podrži njega kao kandidata na predsedničkim izborima i pita se kome je takav napad ide na ruku.

On dodaje i da će o predsedničkim izborima SPS i JS razgovarati sa Aleksandrom Vučićem, te da nemaju šta da pričaju sa drugima.

Jugović je danas kazao da na narednim izborima vladajuće stranke treba da imaju jednog kandidata, ali da to ne može biti Dačić, koji se priključio SNS-u nakon ovogodišnjih izbora. Dodao je da su takve stranke na parlamentarnim izborima bile protivnik liste “Srbija pobeđuje”, te da su do glasova došle “prethodno parazitirajući na leđima Vučića".