Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Svađa Vučevića i Pajtića na Tviteru povodom RTV-a

Svađa Vučevića i Pajtića na Tviteru povodom RTV-a

Varnice izbile uoči protesta ispred zgrade RTV-a "Stop anarhiji", čiji su inicijatori profesori Novosadskog univerziteta Nenad Krstić i Viktor Til

Srbija
Izvor: Agencije/NB

Potpredsednik SNS Miloš Vučević i predsednik DS Bojan Pajtić razmenili su optužbe povodom skupa koji je za danas najavljen ispred RTV Vojvodine u Novom Sadu, pa je na Pajtićevu optužbu da iza skupa stoji kabinet gradonačelnika Vučević odgovorio da demokrate sada kradu i mejlove.

"Znao sam da kradete pare, a sada kradete i mejlove", napisao je Vučević na Tviteru, pošto je Pajtić tvitovao da današnji protest organizuje kabinet gradonačelnika Novog Sada.

"I to je, valjda, odgovor na pitanje ko finansira protest", naveo je još Pajtić i Novosađanima poručio da će gradonačelnik da im kaže da li njegove saradnike u kabinetu plaćaju da organizuju besmislene proteste protiv opozicije.

Vučević ga je potom podsetio da je ranije još izjavio da protest organizuje Aleksandar Vučić, pa ga je sada upitao znači li to da Vučić radi u kabinetu gradonačelnika Novog Sada, jer sada Pajtić tvrdi da je organizator kabinet.

Pajtić je Vučevića posavetovao da otpusti onog ko mu piše tvitove, jer mu taj sigurno nije prijatelj i jer će ga, kako je naveo, uništiti.

Ispred zgrade Radio televizije Vojvodina (RTV) u Novom Sadu danas od 18 sati biće održan građanski skup pod nazivom "Stop anarhiji", čiji su inicijatori profesori Novosadskog univerziteta Nenad Krstić i Viktor Til.

Oni su okupljanje najavili pre dva dana, a sa idejom da se uputi poziv na građanski mir i da se ukaže da događaji vezani za RTV predstavljaju zloupotrebu i političko eksplatisanje slobode medije.