Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
ŠVALER Mrkina izjava CEPA VLADU

Foto: Medija centar Beograd

ŠVALER Mrkina izjava CEPA VLADU

Nije se dobro proveo.

Srbija
Autor: Kurir

Izjava počasnog predsednika SPS Milutina Mrkonjića da će za 5.000 dinara, koje je vlada dodelila svakom penzioneru kupiti prezervative ozbiljno je poljuljala vladajuću koaliciju.

Mrkonjićeva izjava naišla je na oštre reakcije koalicionih partnera iz SNS, pa je tako potpredsenica vlade Zorana Mihajlović kazala da je ona puna mržnje i da je njom Mrkonjić uvredio sve penzionere.

„Može Mrkonjić da priča šta hoće, ali iza nas ostaju kilometri puteva i to ne iz njive u njivu kao kod njega“, kazala je Mihajlovićeva.

Ni potrredsenik skupštine Veroljub Arsić nije oduševljen Mrkinim istupom, a on je rekao da je Mrkonjić na prvom mestu pljunuo na penzionere, te da mu je verovatno ostalo para od CEMT dozvola iz vremena kada je bio ministar.

Ministarka bez portfelja Jadranka Jokosimović, takođe kadar SNS kaže da ona zaključuje da Mrka ne zna cene namirnice, jer bio onda drugačije govorio.

Potpredsednik SPS Branko Ružić koji je i sam bio uzro rascepa u vladi zbog svojih izjava kaže da je Mrka hteo da objasni kako je i u tim godinama potentan.

 


sremica:  
Zašto se ovakvi prostaci ne povlače sa političke scene, nađite način?! Ove rekvizite koji se pominju penzioneri, verujte mi, ne moraju da koriste za legalan život! Ilegalce izbacite!

30.11.2016 15:08h    29     29