Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Svedok na suđenju za ubistvo Tatona: TERALI SU ME DA SLAŽEM DA SU GA BACILI

Foto: www.parismatch.com

Svedok na suđenju za ubistvo Tatona: TERALI SU ME DA SLAŽEM DA SU GA BACILI

Ponovljeno suđenje Đorđu Preliću za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona nastavljeno je danas davanjem iskaza dvojice novih svedoka.

Srbija
Izvor: N1

Bivši čuvar u garaži Obilićevog venca Dragan Crepulja, o kome su advokati "brujali" prethodnih godina, konačno je pozvan da da iskaz, prenosi N1. Kako je rekao, iz garaže je video da nešto pada, pritrčao dva-tri koraka koliko je bio udaljen i video čoveka koji leži pored stepenica i jauče. Prišao je, kako kaže, mladiću, uspravio uza zid i zamolio kolegu koji se u tom trenutku pojavio da pozove Hitnu pomoć.

U tom trenutku, tvrdi, na stepenicama nije bilo nikog i, prema njegovom zaključku, mladić je pao sa platoa Obilićevog venca. Crepulja navodi da nije video trenutak pada, a da je refleksno pogledao ka vrhu stepenica gde nije video nikoga.

On kaže da je o celom događaju govorio za medije, kao i da je dao izjavu policajcima u zgradi gradske policije, ali da kopiju izjave nema jer nisu hteli da mu je daju. Crepulja tvrdi da su policajci sa kojima je razgovarao tražili od njega da kaže da je video da su Tatona bacili, ali da je on odbio da laže.