Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
"SVI BI ONI DA BUDU Vučić umesto Vučića"

Nebojša Stefanović/ Foto: b92

"SVI BI ONI DA BUDU Vučić umesto Vučića"

"Hoće da pobede Vučića, ali neće da se on kandiduje"

Srbija
Izvor: Tanjug/ TV Pink

"Onima koji hoće da budu Vučić umesto Vučića, bolje da taj posao uopšte ne počinju, jer mu nisu dorasli", poručio je Stefanović na TV Pink.

Prema njegovim rečima, rano je govoriti o izborima kolji su za sedam meseci, ali sada se iskristalisao jedan uslov, koji promovišu na mala ili velika vrata razni analitičari ili kvazi analitičari ili kvazi kandidati – da se ne kandiduje jedan čovek, pošto se svi slažu da ako se taj čovek kandiduje pobediće u prvom krugu”.

"Jedini uslov da bi ti izbori bili prihvatljivi za njih jeste da se taj čovek ne kandiduje otprilike kao kad bi Juseinu Boltu rekli da ne sme da trči u trci na 100 metara, da bi u njoj mogli da trčimo mi. Ako se kandiduje, onda kažu to je početak njegovog kraja, i to vam kažu ljudi koji se nisu kandidovali ni u mesnoj zajednici, a kamoli za nešto ozbiljnije. Naravno oni to kad kažu govore o Aleksandru Vučiću", rekao je Stefanović.

On smatra da se lider SNS neće kandidovati na predsedničkim izborima.

"Ukoliko bi pobedili nekog od kandidata koga bi Vučić podržao onda bi rekli pobedili smo Vučića. Dakle on da se ne kandiduje da nas ne bi pobedio, ali ako bude neki drugi kandidat a mi ga pobedimo, e onda smo pobedili Vučića", rekao je Stefanović.

On je poručio da bi svi trebalo da se bave svojim poslom, kao što se vlada bavi.

"Mi nemamo vremena da se bavimo izborima za šest meseci. Sada treba da se posvetimo radu", rekao je Stefanović dodavši da je on uveren da bi Srbija bez Vučića na čelu imala stotinu ozbiljnih i velikih problema.

 


putnik kroz vreme:  
A što ne promenite Ustav pa da Vučić bude i predsednik Vlade i predsednik, onda bi duplo brže rešio probleme

24.10.2016 09:16h    27     24