Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
TAJNI SASTANAK Vukadinović i Pak u KAFANI

Foto: Facebook/Srpski telegraf, Tanjug, nspm

TAJNI SASTANAK Vukadinović i Pak u KAFANI

Pakova kaže da ga je molima da ne napada premijera Vučića.

Srbija
Autor: Srpski Telegraf, Nova Borba

Nezavisni poslanik Đorđe Vukadinović i savetnica za medije predsednika Srbije Tomislava Nikolića sreli su se u restoranu.

Nakon što su predsednik i premijer sukobili stavove oko protesta vojnika i mediji taj događaj opisali kao njihov prvi javni sukob, Nikolićeva savetnica se srela posalnikom opozicije.

Pakova je međutim rekla da je ona upravo zbog Vučića i bila na sastanku sa Vukadinovićem i to, da bi ga, kako je kazala zamolila da ne napada više premijera koji jedini može Srbiju da povede u bolju budućnost.

Vukadinović je pak rekao da su pretresli sve top-teme u Srbiji tokom sastanka, ne pominjući podršku premijeru ili podršku Tomislavu Nikoliću.

Naprednjaci vest o sastanku nisu baš rado dočekali, pa je tako funcioner SNS Marko Atlagić kazao da ga je sastanak vrlo iznenadio, a on smatra da Vukadinović nije čovek kome se može verovati.

Politički analitičar Dejan Vuk Stanković izjavio je da je problem da se istraživač javnog mnjenja sastaje sa članom tima potencijalnog predsedničkog kandidata.