Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
TEŠKO DA ĆE MU PREMIJER LAKO OPROSTITI: ĐURIĆ doveo VUČIČA u ozbiljan problem!

Ilustracija: Nova borba

TEŠKO DA ĆE MU PREMIJER LAKO OPROSTITI: ĐURIĆ doveo VUČIČA u ozbiljan problem!

Šef kancelarija za KiM Marko Đurić je sa jednom izjavom potpuno razbesneo srpskog predsednika Vlade.

Srbija
Izvor: Agencije, Nova borba

Naime, Đurić je ranije rekao da je Srbija pred ultimatumom zbog stava vlasti samoproglašene države Kosovo u vezi sa primenom sporazuma Beograda i Prištine o telekomunikacijama.

Srpski premijer Aleksandar Vučić smatra da će uskoro biti doneta odluka u vezi s primenom tog sporazuma, ali i da su razgovori Beograda i Prištine u vezi sa imovinom Telekoma u južnoj pokrajini "teži nego što se to spolja čini", te da nema govora ni o kakvom ultimatumu.

"Ne bih govorio da je reč o ultimatumu, reč je o razgovorima koje smo vodili u Briselu", rekao je Vučić, osvrćući se na Đurićevu izjavu.

On je istakao da je pitanje imovine samo jedan od stavova sporazuma koji je potpisan avgusta 2015. godine, a o kojem postoje različita tumačenja.

U tom smislu je i prokomentarisao da mu nije drago što je šef Kancelarije KiM Marko Ðurić izašao u javnost sa izjavom da se nalazimo pred ultimatutumom.

"Bez obzira što je pohvalno govorio o meni kao predsedniku vlade, mene je doveo u najtežu situaciju, jer ako to prihvatimo, biće da sam doneo nešto protiv svog naroda, a ako ne prihvatimo, bićemo mi direktno odgovorni za eventualno tešku političku situaciju", zaključio je Vučić.


 


rodoljub zaharijevic:  
pa nije vucic rimslki papa pa je nedodirljiv,iz aviona se vidi da im se uvlaci u dupe i da je krenuo linijom nezameranja i mekog reagovanja na svaki bezobrazluk e.u. mnogo veruje pojedinima iz e.u. a kada ga zajebu,a vec su nekoliko puta onda je neko drugi kriv,ovo jeste ultimatum i sada da vidimo sta ce i kako ce,ja bi ih oterao sve u tri lepe i cekao da oni odluce,od volje im ko sokcu post,srbija cudo.

07.10.2016 13:38h    52     32


Zoran:  
NARAVNO DA JE BESAN, JER ĆE DONETI ODLUKU PROTIVNO INTERESU SRPSKOG NARODA!

07.10.2016 18:39h    44     28