Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
U Beogradu UHAPŠEN SIN NASERA KELJMENDIJA zbog nasilja nad devojkom

Foto: Tanjug

U Beogradu UHAPŠEN SIN NASERA KELJMENDIJA zbog nasilja nad devojkom

Elvis Keljmendi, sin jednog od vođa najjačih albanskih kriminalnih klanova Nasera Keljmendija, uhapšen je pre dva dana u Beogradu zbog sumnje da je pretukao svoju 25-godišnju devojku i jer je nezakonito držao pištolj sa šest metaka u stanu

Srbija
Izvor: Tanjug/ RTS

Elvis Keljmendi je upravo saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu koje je predložilo da mu se odredi pritvor do 30 dana, a o tom predlogu do kraja dana odlučiće sud.

Portparol tužilaštva Aleksandra Đenadić rekla je da je Keljmendi saslušan zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i nedozvoljeno držanje vatrenog oružja i municije.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, kao i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, dodala je Đenadić.

Policija je juče saopštila da se nakon pretresa garaže i stana pronašla pištolj u ilegalnom posedu i šest metaka.

Sa pomenutom devojkom je bio u vezi oko osam meseci.

Specijalno tužilaštvo Kosova tereti njegovog oca Nasera Keljmendija, za organizovani kriminal, ubistvo Ramiza Delalića i kupovinu, posedovanje, rasturanje i neovlašćenu prodaju raznih vrsta narkotika i u toku mu je suđenje.

Mediji pišu da se on smatra vođom jedne od najjačih albanskih kriminalnih grupa na Balkanu i da se godinama nalazi na "crnoj listi" SAD.

 


Jelens:  
Iskeno devojks prijavila on a je sigurno ukrala pare sta je trazila snjim

27.11.2017 21:24h    68     48