Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
URNEBESNA OPTIČKA VARKA! Kako PINK gleda na petinu procenta! (FOTO)

Foto: farmatv.net

URNEBESNA OPTIČKA VARKA! Kako PINK gleda na petinu procenta! (FOTO)

Ova fotografija postala je pravi hit na društvenim mrežama!

Srbija
Autor: Nova borba

Informativni program televizije "Pink" je tokom emitovanja svog medijskog sadržaja, hteo da pokaže svojim gledaocima da su ubedljivo najgledanija tv stanica u Srbiji.

Uz standardnu retoriku u kojoj su se zahvalili gledaocima svog programa na poverenju i obećanju da će i u budućnosti uložiti trud da ostanu najlgedaniji, "promašaj" je napravljen u grafičkom prikazu istraživanja javnog mnjenja u udelu gedanosti televizijskih stanica sa nacionalnom pokrivenošću.

Ne ulazeći u relevantnost istraživanja, "Pink" je na grafikonu predstavio daleko veći "stupac" gledanosti, nego što to procenti pokazuju.

Kao što se vidi iz fotografije frejma, odnosno skrinšota njihovog programa, "Pink info" je svojih 16,4 odsto grafički predstvio kao da je bar četiri puta više u odnosu na RTS-ovih 16,2 odsto.

Na društvenim mrežama je zavladalo pravo oduševljenje takvom fotografijom, a komentar jednog tviteraša bio je "kako Pink vidi petinu procenta razlike".


 


jaaa:  
Zamislite samo koliko smo mi jadna,primitivna i prostacka drzava kad nam je ovo smece od Pink-a "najgledanija "televizija.Mi smo septicka jama Evrope.

14.10.2016 01:36h    87     41


johan:  
govnaaa

15.10.2016 11:31h    56     40