Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Veselinović ljut: "VOJNIKE ZOVETE EKSTRMISTIMA SA PLATOM OD 300 EVRA, dok premijer pomaže KLINTONOVE SA 2 MILIONA DOLARA"

Janko Veselinović/ Foto: youtube printscreen

Veselinović ljut: "VOJNIKE ZOVETE EKSTRMISTIMA SA PLATOM OD 300 EVRA, dok premijer pomaže KLINTONOVE SA 2 MILIONA DOLARA"

Lider Pokreta za preokret Janko Veselinović vidno je ljut na ministra odbrane Zorana Đorđevića!

Srbija
Autor: Nova borba

Protest Vojnog sindikata Srbije duboko je podelio mišljenja na političkoj sceni Srbije. Nakon dosta polemike u vezi sa održavanjem protesta i rešenja koja bi praktično uticala na to da se on i ne održi, taj protest je ipak danas održan, a vojnici su preneli čak i predsedniku države, kao vrhovnom komandantu, svoje zahteve i stavove u vezi sa profesionalnim položajem.

Ministar odbrane Zoran Đorđević nije bio nimalo zadovoljan konačnim ishodom pregovora njegovog ministarstva i srpskog Generalštaba sa predstavnicima vojnog sindikata, pa je nezadovoljan tokom pregovora pojedince iz te organizacije nazvao ekstremistima.

Takva izjava se nikako nije dopala lideru opozicionog "Pokreta za preokret" Janku Veselinoviću, koji je javno pozvao Đorđevića da podnese ostavku na tu funkciju, a njegovu izjavu je ocenio kao sramotnu.

Veselinović nije "ostao dužan" ni srpskom premijeru Aleksandru Vučiću, pošto se na svom tviter nalogu zapitao kako neko može nazvati ekstrmistima ljude koji hrane porodice sa 300 evra dok "Vučić pomaže Hilari Klinton sa dva miliona dolara".


 


Aca:  
Podrzavam Ministra, on samo radi ono sto treba - unistava vojsku i ako ce neko spomenuti modernizaciju Vojske treba se samo setiti da vecinu toga Rusi poklanjaju (po cenama koje su kao poklon) a sve "nase" Vlade od 2000-te imaju nalog da uniste vojsku i to je mozda jedino sto ce ispuniti. Mislim da bi Ministar trebao da predlozi novi Zakon o Vojsci kojim bi Vojska bila volonterska organizacija gde bi volonteri trebalo sami i da nabave sredstva rada. Uostalom da ja ne bih "pametovao" gospodo vojnici samo malo razmislite za koga ste glasali, a znam da Vas je bilo

28.11.2016 21:27h    51     34


Zoran:  
7.62 Vojsci je mesto u rovovima i grobovima. Junacima iz redova vojske je mesto u Hagu! Oni nemaju pravo na rec, njihovo je da skapavaju, tiho, da se ni trava ne zatalasa... Oni nemaju majke, oceve, sestre, supruge i decu. Oni i netreba da imaju nikoga da se ne cuje lelek i jauk kada nestaju. Kada nestaje vojnik niko ne treba da zna, on ne vredi nista, sem mozda metka 7,62??

28.11.2016 20:36h    53     30


Dusan:  
@Aca A za koga je trebalo da se glasa? Ja licno nisam ni glasao, ali da jesam sigurno ne bih za one koju su drzavu prodali. Ja sam vecita opozicija, ne volim SNS, al kad cujem da je bilo boljeg izbora bude mi muka...

02.12.2016 09:03h    29     27