Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
(VIDEO): Islamisti pale srpsku zastavu u BiH

Teroristi Islamske države/ Foto: russiainsider.com

(VIDEO): Islamisti pale srpsku zastavu u BiH

Islamisti, iza kojih je zastava sa arapskim pismom, kao i ratna zastava Armije RBiH, maskirani su i u rukama imaju puške

Srbija
Izvor: Sputnjik

Mediji u BiH preneli su sa društvenih mreža video-snimak na kojem su prikazana dvojica muškaraca kako pale zastave Srbije.

Islamisti, iza kojih je zastava sa arapskim pismom, kao i ratna zastava Armije RBiH, maskirani su i u rukama imaju puške, a u jednom momentu čuje se i pucanj.

Nije poznato kada je, i gde video-snimak nastao, ali se pretpostavlja da je načinjen u BiH, o čemu svedoči i pesma koja se čuje u pozadini.

Pozivajući se na svoja saznanja, banjalučke „Nezavisne„ pišu da je reč o pesmi pod nazivom „Tigrovi Bosne“, čiji tekst ima jasnu poruku.

„U Bosni se miris širi, nigde lepše zemlje nema, budi hrabra, Bosno moja, dušman opet zulum sprema. Poručuju braća svima, ne damo te dušmanima, dolazimo sa svih strana, da zgazimo tvog dušmana“, tekst je pesme.

Dalje se u tekstu pesme se navodi da je „narod miran“ dok ga seku „dušmanske sablje“.

„Učvrsti nas, moj Alahu, odani smo Resulahu, braća spremna ko tigrovi, Bosno moja samo zovi, svi smo spremni na tekbire, da se naša srca smire, uz ezane s minareta, dolazimo s kraja sveta“, stihovi su pomenute pesme.