Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
VLASNIK MONSTRUM! Vezao psa za drvo i ostavio ga da ugine!

Foto: zivotinje.rs

VLASNIK MONSTRUM! Vezao psa za drvo i ostavio ga da ugine!

Subotičani nude 100 evra ko im otkrije identitet vlasnika.

Srbija
Izvor: zivotinje.rs

Pas vezan lancima za drvo nađen je na periferiji Subotice, bez hrane i vode, ostavljen da umre u mukama.

Sve se završilo dobro, srećom po mešanca, koga je spazio Subotičanin Danilo koji je tuda šetao svog psa.

Grupa ljudi iu Subotice, revoltirana ovakvim postupanjem prema nedužnim životinjama, organizovala se i spasila psa, prikupila novac i nudi novčanu nagradu od 100 evra onome ko im otkrije identitet čoveka koji je ostavio psa da umre na tako surov način.

Subotičani nude nagradu od 100 evra/ Foto: zivotinje.rs

Portalu "Životinje.rs" obratila se Bernadeta Horvat iz Subotice koja je redakciju da pomogne u pronalaženju osobe koja je učinila ovo zlodelo.

''Danilo ga je pronašao, skinuo sa lanaca i slučaj prijavio nadležnima. Pas se trenutno nalazi u jednom prihvatilištu, gde ne može dugo da ostane. Grad smo izlepili plakatima sa fotografijom psa i očekujemo da nam se jave Subotičani koji će ga prepoznati i javiti nam ko je vlasnik psa.''

''Želimo da monstrum odgovara pred nadležnim organima za ovo što je uradio. Kuci tražimo smeštaj i stalni dom. Jako je umiljat i veseo pa se nadamo da ćemo ga uskoro udomiti", navela je Bernadeta.

Horvatova tvrdi da će osoba koja dostavi informaciju o identitetu vlasnika dobiti kao nagradu 100 evra, a sve podatke o vlasniku možete prijaviti na brojeve telefona 062 82 49 300 i 061 622 84 84.