Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
VRŠNJACI ga prebili na času fizičkog: UČENIKU PETOG RAZREDA LUPALI GLAVU O PLOČICE!

Nasilje u školi/ Ilustracija

VRŠNJACI ga prebili na času fizičkog: UČENIKU PETOG RAZREDA LUPALI GLAVU O PLOČICE!

Novi slučaj vršnjačkog nasilja dogodio se u Vranju, 11-ogodišnjak se nalazi u bolnici

Srbija
Izvor: tf.rs, OK radio

Nekolicina učenika petog razreda Osnovne škole "Branko Radičević" u Vranju brutalno je pretuklo svog školskog drugara J.S. na času fizičkog vaspitanja.

Prema navodima lokalnih medija, iz vranjske policije je potvrđeno da im je slučaj prijavljen, a J.S. se trenutno nalazi u bolnici.

Lekari nisu hteli ništa da komentarišu o tom događaju koji se desio prošlog četvrtka.

Prema navodima policije, Više javno tužilaštvo je zatražilo da se prikupe obaveštenja i da se dostavi izveštaj o ovom događaju, a o svemu je oobavešten i Centar za socijalni rad.

"Policija radi po instrukcijama Višeg tužilaštva, i rad na slučaju je u toku", navode iz PU Vranje.

Dečakova baba Ruža rekla je za lokalne medije da se dečak njoj poverio, kad je došao kući, i tako je otkriveno šta se u četvrtak dogodilo.

"Deca su imala poslednji čas fizičko. Osam dečaka su napala mog unuka zbog lopte. Ne znam da li je bio u opremi za fizičko ili ne. Oborili su ga na pločice potrbuške. Jedni su ga držali, a drugi mu lupali glavu o pločice. Drugi su ga šutirali, izgubio je vazduh, nije mogao da viče, i posle toga se ne seća. Kada je došao kući, zakasnio je, i bio je uplakan. Pozvao me je u kupatilo i pitao da li znam kakav je osećaj kad neko leži na hladnim pločicama", kazala je baka Ruža.

Direktor škole Dragan Antić u ponedeljak ujutru nije odgovarao na pozive.