Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Vučić "kandidatima sa društvenih mreža": POBEĐUJTE I DALJE, SAMO VI IDITE SVI NA JEDNOG!

Aleksandar Vučić/ Foto: Tanjug

Vučić "kandidatima sa društvenih mreža": POBEĐUJTE I DALJE, SAMO VI IDITE SVI NA JEDNOG!

Srpski premijer Aleksandar Vučić ističe da ga interesuje samo ono što će se desiti na pravim izborima, te da ga "internet kampanje" ne interesuju.

Srbija
Izvor: Tanjug

Predsednik Vlade Aleksandar Vučić kazao je da do predsedničkih izbora imao još mnogo vremena, te da će on nastaviti da priča o deficitu, rastu i kako će da rešava probleme.

"Koliko ih je do sada pobedilo na tim glasanjima - Šešelj, Jeremić, Janković, Milenović, Boško Obradović, a Tadić je bez konkurencije...Uvek je pobednik kada reši da se kandiduje. Već imamo najmanje četiri pobednika, a biće ih još i svi su već postali predsednici", kazao je Vučić.

Ističe da neće dozvoliti da "mejnstrim srpske politike i glavna mustra srpske politike" bude da vam neko psuje i oca i majku i da pri tom tog kome psujete roditelje okrivljujete da vam je on za nešto kriv, ukazujući da ono kroz šta je prošao poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović "to ni pas s maslom ne bi pojeo".

Upitan da li se oseća kao da je u istoj situaciji kada je Murat rekao da "svi Turci krenu na Lazara", Vučić je rekao da on ne liči na Lazara, a da ovde nema junaka, ni ozbiljnih stratega kao što je bio Murat.

"Murat je bio ozbiljan čovek i vojskovođa, a ovi naši ne mogu ni skute da mu nose. Što se mene tiče smešno je da o tome pričam", naveo je premijer.

Prema njegovim rečima, ta filozofija 'svi na jednog' traje već dugo vremena.

"Svi su napravili neke svoje pojedinačne dogovore. Ja vidim da i lokalne samouprave prave dogovore sa drugim stranakama po principu udari ti po Vučiću samo nemoj na mene. To svi rade, i mnogim tajkunima i dokonim političarima - svima smetam", zaključio je premijer.