Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
VUČIČ NEĆE DA SE KANDIDUJE: Svi viču Vučiću pederu, a kad dođu izbori glasaju za mene

Foto: nesvil.com

VUČIČ NEĆE DA SE KANDIDUJE: Svi viču Vučiću pederu, a kad dođu izbori glasaju za mene

Mogu izgubiti i izbore i otići sa vlasti. Nikada neću otići iz svoje zemlje i negde se skrivati. Meni je savest čista, kaže Vučić.

Srbija
Izvor: Tanjug

Kako je izjavio ranije da nema nameru da se kandiduje na predsedničkim izborima, a da u slučaju da kandidat njegove SNS izgubi on ne bi ostao na mestu predsednika vlade, Vučić kaže da ni pod kojim uslovima ne želi menjati svoju politiku i svoj program, kao i da je ponosan na ekonomske rezultate svoje vlade.

"Na stadionu svi viču 'Vučiću pederu', a kad dođu izbori glasaju za mene. Ja to razumem. Ljudi su besni, ne žive dobro, traže više. Ako pobede Janković, Jeremić ili Šešelj, sledi mrcvarenje i kohabitacija. Sasvim sigurno, u tom mrcvarenju neću sudelovati" rekao je premijer.

Premijer je rekao da kohabitacije može biti, ali bez njega i da će dati sve od sebe da pobedi onaj koga oni izaberu i podržavaju, a da trenutno ne vidi trećeg kandidata SNS za predsedniče izbore, osim njega i Tomislava Nikolića.

 


Milan:  
Da li je dotivni pri sebi? Za njega je glasalo 23% birackog tela ali je zahvaljujuci nedovoljnoj izlaznosti pobedio. Srbiji je potrebna veca izlaznost da vidi da se za njega i njegove nazadnjake ne glasa niti ih vecinska Srbija zeli. Postojala je nada da ce moci nesto da urade alivec nakon prve godine vlast videlo se da su gori od prethodnika, odnosno najgori u modernoj srpskoj istoriji (zaduzili su Srbiju vise od svih vlada od 1946. godine sa neverovatnih 12 milijardi evra).

23.11.2016 12:08h    44     45