Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Vučić: Niko nije vezivan u Savamali, imamo 11 svedoka

Savamala/ Foto: N1

Vučić: Niko nije vezivan u Savamali, imamo 11 svedoka

Saznaćete sve vezano za Savamalu, bez obzira da li je to štetno za nas ili nije, ali me više brine to da se nađe ubica Jelene Marjanović. To je težak i ozbiljan zločin, rekao je Vučić

Srbija
Izvor: Tanjug

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da tužilaštvo radi na slučaju u Savamali i da će se istina o tom slučaju saznati "svidelo se to nekome ili ne".

Odgovarajući na pitanje novinara da li ga brine što mesec i po nakon incidenta nema rezultata istrage, on je rekao da ga daleko više zanimaju neke druge stvari.

- Saznaćete sve vezano za Savamalu, bez obzira da li je to štetno za nas ili nije, ali me više brine to da se nađe ubica Jelene Marjanović. To je težak i ozbiljan zločin - rekao je.

Vučić je kazao da je "Savamala više politički potez protivnika, jer misle da će tu naći nešto".

- Država će izaći sa informacijama, ali prvo će tužilaštvo da ispita taj slučaj - rekao je Vučić.

On je primetio da se politički protivnici vraćaju na Savamalu, jer "šta bi drugo radili".

- Kako da me kritikujete zbog loših ekonomskih rezultata kad smo smanjili deficit sa 6,6 osto u 2014. na 3,7 odsto u prošloj godini? Kako kad smo na Duing biznis listi Svetske banke sa 91. skočili na 59. mesto, a oni su govorili da im je cilj da dođu na 75. mesto i nikada ga nisu dostigli - rekao je premijer.

Umesto toga, rekao je, mnogi su izmišljali da je neko nekog vezivao, a sve te laži političkih protivnika narod je slušao.

- Slušali su i kako su ljudi vezivani, a imamo 11, ne jednog svedoka, da nije bilo tako. I to su lagali, kao i oko mnogo drugih stvari po tom pitanju - rekao je Vučić poručivši da će se saznati kompletna istina, svidelio se to nekome ili ne.

On je primetio da je i ranije bilo mnogo kriminalnih slučajeva poput hapšenja Miloševića i ubistava pod fantomkama, a da nikoga ne zanima zašto ti slučajevi do sada nisu rešeni.