Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Vučić: SRPSKA SNAGA je u tome što ne pristajemo na ultimatume

Foto: Tanjug

Vučić: SRPSKA SNAGA je u tome što ne pristajemo na ultimatume

Snaga srpske politike je da ne pristajemo ni na kakve ultimatume, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Srbija
Izvor: Tanjug

Predsednik Vučić je rekao da ne zna šta je ko s kim razgovarao, niti da li je neko nekome davao kakve transkripte, ali da ima puno, beskrajno poverenje u Anu Brnabić i da se nada da neće zbog toga zažaliti.

"Srbija se nalazi na evropskom putu", rekao je Vučić, ali je dodao da niko Srbiji ne može da postavlja ultimatume u vezi njenih prijateljstava.

"To je snaga srpske politike. I biće naša snaga da smemo da kažemo bobu bob, a popu pop", istakao je predsednik.

Rekao je da se to nikome ne sviđa, ali da je on upravo za takvu politiku dobio mandat građana na izborima, tri puta, najveći u istoriji Srbije.

VERUJEM BRNABIĆ KAO SEBI, NE ZNAM ZA TRANSKRIPTE

NITI znam, niti sam ulazio u to šta ko razgovara sa bilo kim, a ne znam da li je bilo ko davao transkripte, niti me to zanima, rekao je danas predsednik upitan da prokomentariše intervju premijerke Ane Brnabić za Blumberg, ali i jučerašnju izjavu ruske strane na tu temu, te dodao da u nju ima puno poverenje.

"Znam šta ona misli, šta želi, znam na kakvom se putu Srbija nalazi i uveren sam da će takvu politiku vlada voditi", rekao je Vučić...

PREDSEDNIK PODSEĆA: AMERIKA VEĆ IMA BAZU U SRBIJI!

Aleksandar Vučić negirao je danas pisanje lista "Danas" da SAD traže da otvore bazu na Ponikvama i podsetio da Amerika već ima svoju bazu na teritoriji naše zemlje - Bondstil.

"SAD već imaju svoju bazu na teritoriji Srbije, to je Bondstil. Mi želimo da imamo svoje centre", poručio je on u izjavi novinarima.