Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Vučić: Za rušenje u Savamali kriva vlast Grada Beograda

Aleksandar Vučić/ Foto: N1 video printscreen

Vučić: Za rušenje u Savamali kriva vlast Grada Beograda

Na pitanje novinara da li će Siniša Mali i dalje imati njegovu podršku, Vučić je rekao da je Mali najbolji gradonačelnik Beograda kojeg on pamti

Srbija
Autor: NB

Mandatar za sastav nove vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je za rušenje u Savamali kriva gradska vlast u Beogradu.

"Nesumnjivo da ti ljudi nisu imali nikakvu lošu nameru, niti sumnjam da je postojala ikakva krimogena namera, ali moja dužnost je da ukažem na istinu", rekao je Vučić i dodao da njegov potez pravi razliku između njega koji je to otvoreno rekao i onih koji nikada neće reći ko je sa fantomkama ubijao ljude po ulicama Beograda i ko je sa fantomkama hapsio Slobodana Miloševića.

Bivši i budući premijer istakao je da ne želi bilo koga pojedinačno da imenuje, kao i da ne želi da ulazi u bilo kakve detalje jer, prema njegovim rečima, to ostaje na Tužilaštvu i policiji.

Na pitanje novinara da li će Siniša Mali i dalje imati njegovu podršku, Vučić je rekao da je Mali najbolji gradonačelnik Beograda kojeg on pamti, odnosno, od osamdesetih godina prošlog veka naovamo. Istakao je da je Mali smanjio dug Beograda, privukao najviše investicija u istoriji tog grada i da je uradio još mnogo toga dobrog.

Na kraju konferencije za novinare, mandatar je naglasio da će svi odgovorni za rušenje u Savamali biti izvedeni pred lice pravde i da će se nastaviti sa izgradnjom projkta "Beograd na vodi".