Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
ZABRINUTI ZA VUČIĆA Socijalisti traže da RASVETLI slučaj sa ORUŽJEM

Foto: Tanjug

ZABRINUTI ZA VUČIĆA Socijalisti traže da RASVETLI slučaj sa ORUŽJEM

Antić i Dačić se javili u isto vreme.

Srbija
Autor: Nova Borba, Beta

Dva ministra iz reda socijalista Ivica Dačić i Aleksandar Antić gotovo u isto vreme večeras su izjavili da je važno da se otkrije rasvetljavanje svih okolnosti oko pronalaženja oružja u blizini kuće Vučićevih roditelja.

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić pozvao je sve državne organe, koji se bave bezbednošću premijera Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice, na poseban oprez, imajući u vidu aktuelnu eskalaciju pritisaka na našu zemlju.

„Mnogima u svetu smeta zemlja i njen lider koji vode nezavisnu politiku, koji ne rade ni u čijem tuđem interesu, osim u interesu Srbije.

Na žalost, istorija je pokazala da oni uvek lako nađu srpsku ruku koja će za njih obaviti prljav posao. Zato istragu o pronađenom arsenalu oružja na mestu pogodnom za atentat na premijera Vučića treba hitno završiti, uhapsiti odgovorne izvršioce i nalogodavce."

Ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić izjavio je večeras da je od najvećeg interesa Srbije da budu potpuno rasvetljene sve okolnosti koje se tiču nalaženja oružja u blizini porodične kuće premijera Aleksandra Vučića i da odgovorni za to odgovaraju pred licem pravde.