Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
ZAHAROVA FOTOGRAFISALA DAČIĆA u nezgodnom momentu

Foto: sputnjiknews.com

ZAHAROVA FOTOGRAFISALA DAČIĆA u nezgodnom momentu

​Srpski ministar nije znao da ga Zaharova posmatra

Srbija
Izvor: glasmoskve.rs

Dobro je poznato da portparolka ruskog Ministarstva inostranih poslova Marija Zaharova ima odlične odnose da srpskim ministrom Ivicom Dačićem, te da je od njega u nekoliko navrata dobijala interesantne poklone kojima bi se potom pohvalila na društvenim mrežama.

Ovaj put rešila je da se malo našali sa srpskim ministrom, pa je nakon sastanka ministara inostranih poslova država OEBS-a koji se održava u Austriji, na svom Fejsbuk profilu objavila dve fotografije uz propratni tekst, piše Glas Moskve.

Naime, Zaharova je objavila fotografiju Sergeja Lavrova i Sebastijana Kurca kako neformalno razgovaraju, a pored ove fotografije stavila je još jednu na kojoj se nalazi srpski ministar Ivica Dačić.

"Neformalni sastanak šefova diplomatija država OEBS-a u austrijskom Auerbahu stvarno je neformalan. Nakon plenarne sednice, delegacije su se razišle po živopisnim uglovima veselog dvorca u Beču: Lavrov se osamio sa Kurcom, a Dačić sa cigarom“, napisala je Zaharova na svojoj stranici na Fejsbuku.

Pored šaljivih komentara na račun “paparaco Maše” - kako su je pojedini Rusi prozvali, bilo je i onih na srpskom koji su takođe bili šaljivi, ali na račun Dačića.

“Mora da odmori od silnog rada za dobrobit Srbije”, glasio je jedan od njih.

Pogledajte fotografiju OVDE.