Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
ZBOG INAUGURACIJE VUČIĆA izmenjene saobraćajnice u Beogradu

Foto: novimagazin.rs

ZBOG INAUGURACIJE VUČIĆA izmenjene saobraćajnice u Beogradu

MUP je objavio gde se mogu očekivati zatvorene saobraćajnice

Srbija
Izvor: Tanjug

U petak, 23. juna, tokom svečane ceremonije povodom inauguracije predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, na pojedinim saobraćajnicama u neposrednoj blizini Palate "Srbija" na Novom Beogradu doći će do preusmeravanja i zatvaranja saobraćaja, saopštio je MUP.

U periodu od 16 do 22 časa za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar Nikole Tesle, u oba smera, na delu od Brankovog mosta do Ulice Trešnjin cvet.

Takođe, za saobraćaj će biti zatvoren i Bulevar Mihajla Pupina, u oba smera, od Ušća do Ulice Trešnjin cvet, kao i od Brankovog mosta do Bulevara Nikole Tesle.

Saobraćaj i linije gradskog prevoza iz pravca Brankovog mosta biće preusmerene na sledeću trasu: Bulevar Mihajla Pupina - Ulica Milentija Popovića - Bulevar Zorana Đinđića - Ulica Trešnjin cvet, odakle se vraćaju na redovne trase.

Saobraćaj iz pravca Zemuna, ka centru grada, odvijaće se istom trasom.

Javna parkirališta u zoni Centra "Sava" u Ulici Vladimira Popovića, zatim kod Otvorenog tržnog centra i kod Ušća, neće moći da se koriste od šest časova do završetka manifestacije, navedeno je u saopštenju.