Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
ŽELJKO MITROVIĆ ZAPRETIO DRAŽI PETROVIĆU: Poslaću ti Božić Batu!

Ilustracija: Informer.rs

ŽELJKO MITROVIĆ ZAPRETIO DRAŽI PETROVIĆU: Poslaću ti Božić Batu!

Vlasnik televizije Pink u otvorenom pismu optužio je urednika dnevnog lista "Danas" zbog tekstova u kome se vređa porodica premijera Aleksandra Vučića.

Srbija
Izvor: Informer.rs

Redakcija Nove borbe prenosi otvoreno pismo Željka Mitrovića u celosti:

"Ja se divim Vučiću na njegovoj toleranciji, mirnoći i hladnokrvnosti u situaciji kada se razni ludaci stalno iživljavaju na njegovoj familiji, a posebno se bave, i to non-stop satanizacijom njegovog brata, za koga i ptice na grani znaju koliko su emotivno vezani.

Pritom, čovek je kriv samo zato što mu je brat!

Nadam se samo da ovo nije odmazda i odgovor na ono što ja onomad medijski umlatih Soroša, koji je po svemu sudeći Draži više nego brat ili, kako Vučko nazva Dražu, Soroševa devojčica.

Koliko sam čuo, to Draži ne predstavlja nikakav ni moralni ni etički problem, jer on bi po svemu sudeći uživao gledajući iživljavanje na njegovoj familiji.

Ali to se ne može desiti jer mi i Draža Silni nismo isti ili bar Vučić nije kao Draža, Vučić bi, koliko ga ja poznajem, uvek skočio da zaštiti i Dražinog brata i sestru i ostalu familiju.

Moram da priznam da sam ja drugačiji i od jednog i od drugog! Da nekim slučajem Draža udari na moju porodicu, ja bih mu poslao Božić Batu sa posebnim novogodišnjim poklonima koje dugo ne bi zaboravio!