Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
ARKANOVI SINOVI demantuju pisanje Kurira!

Arkan sa decom i suprugom Cecom/ Ilustracija: NB

ARKANOVI SINOVI demantuju pisanje Kurira!

Vojin Ražnatović je dodao i da se razočarao u "Kurir" jer ih je smatrao ozbiljnijim listom.

Svet
Izvor: NB

Sin Željka Ražnatovića Arkana Vojin Ražnatović oštro je demantovao natpise dnevnog lista "Kurir" koji je jutros objavio da je najstariji Arkanov sin Mihailo na svom fejsbuk nalogu, ispod okačene fotografije svoje maćehe i folk dive Svetlane Cece Ražnatović sa jednim punijim gospodinom koji joj nosi kofere na aerodromu, napisao da je gospodin sa fotografije zapravo Arkan lično.

Isti medij je citirao objavu sa navodnog fejsbuk profila Mihaila Ražnatovića.

"Dok zaluđene devojke jašu svoje momke u Guči, Ceca upregla Arkana da joj vucara torbe i kofere", stoji u tekstu.

Prema navodima beogradskog tabloida, Arkan je živ, promenio je lični opis i živi na Kipru. Dodaje se i da ga Ceca u Aja Napi prijateljima predstavlja kao svog ujaka, a Mihailo je rekao tom mediju i da ga njegovi doušnici često viđaju u dvorištu vile.

Kako se dodaju u "Kurirovom" tekstu, Mihailo se pridružio bratu Vojinu u hajci na folk divu, o čemu svedoči, kako se navodi u tom listu, i izjava koju im je dostavio Mihailo.

"Ceca izdržava Arkana i tretira ga kao psa. Hoću da Srbija zna istinu! Imam svoje ljude u Aja Napi koji mi sve prenose, a onda sam se i ja svojim očima uverio da je on živ. Znam da ga Ceca gostima koji s njom dođu na Kipar predstavlja kao svog ujaka. Moji prijatelji ga često viđaju u dvorištu vile. Ona Željka drži u šaci i ucenjuje ga. On više nema onu moć, a ona to koristi. Kao najstariji sin pozivam svog oca da se vrati u Srbiju, jer mu je bolje da robija u zatvoru nego da bude Cecin rob", preneo je "Kurir" Mihailovu izjavu.

List dalje tvrdi da je Arkan lično zaustavio njegovog polubrata Vojina, koji je prethodnih meseci intenzivno napadao Svetlanu Ražnatović.

"U vreme kad je Vojin javno napadao Cecu, ona je često išla na Kipar, verovatno da bi se sa Željkom posavetovala kako Vojina da skine s grbače. Ubrzo je Vojin prestao s napadima i obećao joj da to više neće raditi", objavio je taj list kao Mihailove reči.

Povodom tog teksta u "Kuriru" Vojin Ražnatović je na svom tviter nalogu poručio da svako može da napravi profil na fejsbuku, okači nekoliko slika i da se predstavlja kako hoće, aludirajući na činjenicu da je citirani profil najstarijeg Arkanovog sina lažan.

Vojin Ražnatović je dodao i da se razočarao u "Kurir" jer ih je smatrao ozbiljnijim listom.