Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
BANE IVANOVIĆ: Ruska reprezentacija ima potencijal da igra na najvišem nivou

BANE IVANOVIĆ: Ruska reprezentacija ima potencijal da igra na najvišem nivou

Srpski reprezentativac i odbrambeni igrač ruskog “Zenita” Bane Ivanović ocenio je da ruska reprezentacija može da igra na najvišem nivou

Svet
Izvor: glasmoskve.rs

U intervjuu za ruski sportski portal, Ivanović je rekao da se nada da Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji za njega neće biti poslednji turnir u sastavu reprezentacije Srbije.

“Nikad nisam gledao daleko u budućnost, ali se nadam da šampionat u Rusiji za mene neće biti poslednje učešće u sastavu reprezentacije Srbije”, rekao je Ivanović, a prenosi Glas Moskve.

Srpski fudbaler je rekao da smatra da je Rusija sto posto spremna za održavanje Svetskog prvenstva, dodajući da oni stadioni koji su već izgrađeni i na kojima je imao prilike da igra su prosto fantastični.

“Mislim da će prvenstvo Rusije biti još bolje posle održavanja Svetskog prvenstva. Što se tiče reprezentacije Rusije, vi imate dobar tim koji može da igra na najvišem nivou. Održavanje Svetskog prvenstva u Rusiji motivisaće fudbalere, ali to istovremeno znači i veću odgovornost koja može da stvara pritisak. Naravno, želim ruskim fudbalerima uspeh na ovom turniru!”

Da podsetimo, Svetsko prvenstvo 2018. održaće se od 14. juna do 15. jula u 11 gradova Rusije.