Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
DIREKTNA LINIJA sa Putinom u junu

Vladimir Putin, Foto: Kremlin ru

DIREKTNA LINIJA sa Putinom u junu

​Tradicionalni godišnji specijalni program „Direktna linija sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom“ biće održan 15. juna

Svet
Izvor: glasmoskve.rs

„Petnaestog juna 2017. godine u 12 časova po moskovskom vremenu na televizijama ’Prvi kanal‘, ’Rusija 1‘, ’Rusija 24‘, radio-stanici ’Majak‘, ’Vesti FM‘ i ’Radio Rusije‘ biće emitovan specijalni godišnji program ’Direktna linija sa Vladimirom Putinom‘“, navodi se u saopštenju Kremlja, a prenosi Glas Moskve.

Rusi mogu da postavljaju pitanja slanjem SMS ili MMS poruke, preko posebne mobilne aplikacije, sajta ili ruskih društvenih mreža. Slanje SMS poruka je besplatno, a ruskom predsedniku će biti prosleđen maksimalni broj pitanja.

Sada već tradicionalna “Direktna linija” sa Putinom prvi put je organizovana tokom njegovog prvog mandata i to 24. decembra 2001. godine. Najduže do sada, ruski lider je odgovarao na pitanja 2013. godine i to rekordnih četiri sata i 47 minuta.

Prošlogodišnja „Direktna linija“ trajala je tri sata i 40 minuta i tada je ruski lider odgovorio na 80 pitanja od tri miliona prikupljenih iz različitih sredstava komunikacije.