Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
ID: Naši siročići će proliti Obaminu i Putinovu krv

Foto: https://twitter.com/terror_monitor

ID: Naši siročići će proliti Obaminu i Putinovu krv

Islamska država je posredstvom svog medijskog servisa "Al Hajat" objavila novi video snimak na kojem je prikazan marš deset "lavića Kalifata" u maskirnim uniformama, dečaka koji nisu stariji od 12 godina, a za koje džihadisti tvrde da su siročići.

Svet
Izvor: Tanjug

Islamska država je posredstvom svog medijskog servisa "Al Hajat" objavila novi video snimak na kojem je prikazan marš deset "lavića Kalifata" u maskirnim uniformama, dečaka koji nisu stariji od 12 godina, a za koje džihadisti tvrde da su siročići željni osvete.

Britanski mediji navode da su deca prikazana kako prolaze kroz razrušeni grad i dodaju da je zastrašujuća islamska pesma na francuskom koji peva dečak jasno usmerena ka zapadnom svetu.

U video klipu nazvanom "Krv za krv" sva deca su naoružana automatskim puškama, a tokom snimka iskaču slike američkog predsednika Baraka Obame, predsednika Rusije Vladimira Putina, francuskog predsednika Fransoa Olanda i sirijskog lidera Bašara al Asada, kao ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova i državnog sekretara SAD Džona Kerija.

"Naši ratnici su svuda, spremni da se žrtvuju. Pazite se, naših siročića je sve više. Oni svoju žeđ utoljuju u besnoj osveti", glasi završni deo pesme.

Među decom su barem dvojica dečaka bele puti, koji zajedno sa drugima sede skrštenih nogu u krugu u pustinji. Uz decu koja su naoružana prikazan je i odrasli borac Islamske države.