Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
OVAKO PUTIN BRINE O NARODU: Poklonio porodici sa troje dece letovanje

Foto: Kremlin ru

OVAKO PUTIN BRINE O NARODU: Poklonio porodici sa troje dece letovanje

Putin je čestitao Anastasiji rođendan, uručio joj buket cveća i poklonio turističko putovanje u Soči za čitavu porodicu.

Svet
Izvor: Glas Moskve

Ruski predsednik Vladimir Putin čestitao je rođendan Anastasiji Votincevoj iz Iževska, koja se za vreme „direktne linije“ požalila na uslove života u staroj zgradi, poklonivši joj putovanje u Soči.

Putin je tokom jučerašnje posete Iževsku ispunio obećanje i lično se uverio u kakvim uslovima živi Anastasija Votinceva zajedno sa svojom sestrom i troje dece u jednoj sobi sa kuhinjicom.

Tokom susreta Putin je čestitao Anastasiji rođendan, uručio joj buket cveća i poklonio turističko putovanje u Soči za čitavu porodicu, prenosi portal Glas Moskve.

„Jednostavan, ali lep poklon — putovanje u Soči“, rekao je predsednik uz oduševljenje Anastasijine porodice i njenih suseda.

Anastasija je odgovorila na to: „Ali vi ste danas moj najveći poklon“.

Tokom „direktne linije“ Anastasija Votinceva se požalila Putinu da je kuća u ulici Čapajeva u Iževsku neprimerena za život, ali da je iseljavanje zakazano tek za 2029. godinu. Predsednik je obećao da će lično posetiti ženu.