Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
PUTIN OTKRIO šta nauči iz razgovora sa građanima

Foto: kremlin.ru

PUTIN OTKRIO šta nauči iz razgovora sa građanima

​Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da iz pitanja koje je dobijao od Rusa tokom “Direktne linije” može mnogo da nauči.

Svet
Izvor: glasmoskve.rs

“Da, svakako sam naučio nešto novo i to je prirodno, jer je to direktna komunikacija sa ljudima. Ali da je bilo nekih revolucionarnih otkrića ne mogu reći”, kazao je Putin u intervjuu za NTV.

Lider Rusije je naglasio da se pitanjima koja svakodnevno pritiskaju Ruse bavi kontinuirano, ali da format direktne linije smatra korisnim,prenosi Glas Moskve.

“Ponekad vidimo stvari na koje treba da obratimo posebnu pažnju, a na takav način možemo da pogodimo “živac” problema i direktno ga rešavamo”, objasnio je Putin.

Kako je naveo, mnogi su iskoristili “direktnu liniju” da podele svoje brige ili bol, međutim to ne znači da se na terenu ne radi sa ovim ljudima.

“Taj terenski posao često nije vidljiv, jer se javljaju samo oni ljudi čiji problemi još nisu rešeni”, rekao je ruski predsednik.

Putin je dodao da se problemi takođe rešavaju na regionalnom i opštinskom nivou i da tako i treba da bude.

Da podsetimo, 15. “Direktna linija sa Putinom” održana je 15. juna i trajala je skoro četiri sata, a za to vreme šef države je odgovorio na više od 70 pitanja.