Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
"PUTINOVE" AVANTURE u novom ruskom filmu

Foto: kremlin.ru

"PUTINOVE" AVANTURE u novom ruskom filmu

Nova ruska komedija “Predsednikov odmor” snima se na Krimu i preti da napuni bioskopske sale, obzirom da se u filmu radi upravo o Putinu

Svet
Izvor: glasmoskve.rs

Naime, to je film u kojem predsednik Rusije odlučuje da “pobegne” od svakodnevnih gužvi i organizuje sebi inkognito odmor na relaciji Moskva-Krim.

Putujući kroz zemlju, predsednik ima nameru da se upozna sa životom običnih građana, a za to vreme njegovo mesto u Kremlju zauzima dvojnik, piše Glas Moskve.

Ipak, neće sve biti tako jednostavno za “Putina”, jer da bi ostao neprimećen mora da pribegne promeni izgleda. Upravo tada stvari se komplikuju jer njegov novi izgled u potpunosti odgovara izgledu Valerija iz N-ska, koji se krije od uterivača dugova u krimskom sanatorijumu.

“Predsednika” u filmu očekuje dugo putovanje: Moskva – Troick – Kolomna – Tula – Lipecka oblast – Voronjež – Bogučar – Stanica Staročerkaska – Rostov-na-Donu – Jejsk – Krasnodar – Slavjansk-na Kubanji – Kerč – Simferopolj – Bahčisaraj – Jalta.

Putina u filmu glumi ruski glumac Dmitrij Gračev koji trenutno boravi na Krimu zajedno sa ostatkom ekipe, snimajući scene koje se odigravaju na ruskom poluostrvu.