Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
ŠTA SVE NEĆE IZMISLITI: Najkreativniji predmeti sa likom Putina

Foto: vk.com

ŠTA SVE NEĆE IZMISLITI: Najkreativniji predmeti sa likom Putina

Ruski lider Vladimir Putin omiljen je u Rusiji, ali i van njenih granica, a dokazi za to se sreću u svakom delu sveta.

Svet
Izvor: glasmoskve.rs

Fotografije i video snimci ruskog predsednika najpopularniji su sadržaji na društvenim mrežama, a njegove izjave se godinama prepričavaju i citiraju.

Pored toga što predstavlja veliku enigmu za mnoge svetske političare, Putin izaziva poštovanje gde god se pojavi, navodi Glas Moskve.

Godinama unazad maštoviti i dovitljivi trgovci prodaju suvenire sa likom prvog čoveka Rusije, a isti se mogu naći i van granica te zemlje.

Predstavljamo vam svojevrsnu kompilaciju najoriginalnijih i najčešćih predmeta na kojima se našao lik Putina - što u komercijalne svrhe, što iz ljubavi prema ruskom predsedniku.

Majice

Ovo su svakako najčešći suveniri koji se mogu naći u prodaji u velikom broju zemalja, uključujući i Srbiju. Inspiracija je svaka nova fotografija Vladimira Putina, a uz promenu boje - majice su uvek nove i drugačije.

Magneti i bedževi

Drugi najčešći suveniri su svakako magneti koji se broje na milione. Sa natpisom ili bez - mnogi poštovaoci će rado svaki dan pozdravljati predsednika koji ih “posmatra” sa frižidera.

Kalendari

Iako je i ovde reč o veoma čestom suveniru, interesantne su najrazličitije inspiracije za njihov sadržaj. Od ratne tematike do Putinovih fotografija sa životinjama, za svakog se može pronaći nešto njemu blisko. Koliko su kalendari sa Putinovim likom popularni govori podatak da su se već pojavili i oni za 2018. godinu. Putin je trend koji ne prolazi.

Tanjiri

San svake domaćice - posuđe sa likom Vladimira Putina. Teško da bi se koristili u svoju pravu svrhu, ali svakako predstavljaju lep ukras.

Akciona figura

Bilo je pitanje trenutka kada će čuvena fotografija Putina na medvedu dobiti i ovakav oblik. Iako se čini da je ovo igračka za odrasle, sigurno ni deca ne bi imala ništa protiv da u svoj tim za borbu stave i lidera Rusije.

Šolja

Još jedan uobičajeni suvenir sa likom jednog od najvećih državnika sadašnjice. Ono što do nedavno nije bilo uobičajeno jeste kafa sa njegovim likom. Inspiracije su beskonačne.

Babuške (Matrioške)

Simbol velike Rusije je logično poneo i Putinov lik. Ovo je ujedno i jedan od najpopularnijih suvenira u RF.

Automobili

Najveći poštovaoci Putina želeli su svoju ljubav da podele gde god i kad god. Zato su lik predsednika stavili na svoje automobile. Da se zna!

Tetovaža

A za one koji baš nikada ne žele da se odvajaju od lika prvog čoveka Rusije - tatu majstori su imali rešenje. Trajno.

Upaljači

I onaj ko ne puši - kupiće ovaj upaljač. Da se nađe i pokaže ko je glavni.

Maske za telefone

Onog trenutka kada su se pojavili mobilni telefoni sa maskama, neko je zadovoljno trljao ruke. Stavljanje lika Putina na maske bio je sjajan potez za dobar biznis. Proizvođači telefona “Kavijar” su otišli korak dalje. Oni su napravili Putinov telefon. Za još vatrenije fanove.

Grafiti

Tu su i oni koji se nisu vodili komercijalnim uspehom kada su koristili lik Vladimira Putina. Oni su prosto želeli da pokažu koliko ga cene. Širom Rusije i sveta mogu se videti grafiti na kojima se nalazi upravo predsednik. Slično su mu odali počast i Srbi.

Prsten

Ovo je možda najređi način da se nečiji lik prikaže na predmetu. Vladimir Putin se našao i na prstenu. To zaista pokazuje koliko je omiljen i koliko inspiriše umetnike širom sveta.

Parfem

Posle celog spiska, naravno da nije neobično ni da postoji parfem inspirisan Putinom. Ime parfema je “Lider”, a više je nego jasno zašto nosi taj naziv.

Dok je ovaj spisak nastajao, sigurno je u nekom delu sveta napravljen još neki predmet koji je posvećen Vladimiru Putinu. Mi se unapred izvinjavamo što nismo uspeli da ga ispratimo.