Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Svi se pitali ko je TAJANSTVENA ŽENA U PUTINOVOM AUTU

Foto: Printscreen

Svi se pitali ko je TAJANSTVENA ŽENA U PUTINOVOM AUTU

​Svetski mediji su od jednog snimka Vladimira Putina razvili nekoliko teorija zavere, a čitava priča je postala više nego filmska.

Svet
Izvor: glasmoskve.rs

Naime, Putin je snimljen kada je dolazio u manastir Rođenja Presvete Bogorodice na ostrvu Konevec. Na snimku se vidi kako ruski predsednik izlazi iz automobila koji je vozio, a zatim otvara zadnja vrata. Potom se vidi ruka koja pokazuje nešto i crveni predmet koji će ubrzo nakon objavljivanja snimka postati povod za razbuktavanje mašte.

Prve teorije su govorile da je reč o ženi u crvenoj haljini koju je Putin sakrio o znatiželjnih pogleda, a zatim da je ipak reč o crvenoj tašni tajanstvene žene, piše Glas Moskve.

U prilog neverovatnim scenarijima išla su i nagađanja pojedinih koji su pretpostavljali da se radi o Katarini Grubinovoj, arhitekti koja radi na renoviranju manastira.

Ipak, bilo je nejasno zašto Putin dovodi bilo koju žensku osobu u manastir koji je isključivo muški i u kojem je prisustvo žena zabranjeno.

Naravno čim su u Putinovoj blizini dame, odmah se svi pitaju da li je to nova ljubav ruskog predsednika, pogotovo što sve iz svog privatnog života ljubomorno krije. Od kada se razveo pre dve godine "prišivali" su mu mnoge lepotice, pa tako i ženu je krenula da izađe iz automobila.

Kako je kad je otvorio vrata nešto pokazala Putinu, a on ih odmah zatvorio, društvene mreže su eksplodirale, a mašta tabloida razbuktala.

Istina je ipak sasvim suprotna od silnih nagađanja.

Kako je objasnio portparol Kremlja Dmitrij Peskov, reč nije o ženi u crvenoj haljini ili sa crvenom torbicom.

Reč je o pripadniku Putinovog obezbeđenja koji je u rukama držao crvenu kesu da poklonom - ikonom za manastir.

Putin je otvorio vrata kako bi uzeo svoj sako, ali mu je pripadnik obezbeđenja rekao da je sako izneo njegov kolega, koji se i vidi u pozadini snimka.

Rasplet koji niko nije očekivao i koji je razočarao mnoge urednike svetskih tabloida samo je dokaz koliko je planetarno popularan ruski predsednik i kako se svaki njegov korak pažljivo prati.

Sporni snimak možete pogledati OVDE.