Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Tramp: Hilari je đavo, izbori će biti namešteni

Foto: twitter.com

Tramp: Hilari je đavo, izbori će biti namešteni

Republikanski kandidat za Belu kuću Donald Tramp za svoju rivalku Hilari Klinton rekao je da je “đavo” i istakao da će izbori za predsednika biti namešteni.

Svet
Izvor: B92

Osim toga, Tramp je na mitingu u sali za fizičko škole u Pensilvaniji napao i Bernija Sandersa zbog toga što je “kapitulirao” u trci demokrata za nominaciju.

“Napravio je dogovor sa đavolom. Ona je đavo”, rekao je Tramp, piše BBC.

Takođe, Tramp je u Ohaju istakao da se plaši da će izbori biti namešteni što je, kako navodi "Gardijan", izjava bez presedana za kandidata jedne partije u SAD u modernoj istoriji.

“Plašim se da će izbori biti namešteni, da budem iskren”, rekao je Tramp.

Nije objasni zbog čega je to tako, ali je optužbu ponovio gostijući u ponedeljak uveče na Foks Njuzu:

“Bolje da budemo pažljivi 8. novembra, izbori će biti namešteni. Nadam se da republikanci gledaju pažljivo ili će nam neko sve uzeti”, rekao je Tramp.

Podsećamo, Tramp je čitavu buru izazvao verbalnim sukobom sa roditeljima muslimanskog vojnika SAD koji je poginuo na ratištu u Iraku 2004. godine.

Na to je reagovao i bivši republikanski kandidat, senator Mekejn, inače veteran Vijetnamskog rata, koji je rekao da Tramp nema “licencu da blati najbolje među nama”.

Osim toga, Trampa je napadao i kolega milijarder Voren Bafet zahtevajući od Trampa da objavi dokumenta o vraćanju poreza.

Tramp je na to odgovorio da to ne može da uradi dok finansijske vlasti ne završe izveštaj.

Izbori u SAD biće održani 8. novembra.