Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Tramp se ponovo obrušio na Klintonovu

Donald Tramp i Hilari Klinton Foto: NB

Tramp se ponovo obrušio na Klintonovu

U govoru u Oregonu Tramp je rekao da je Hilari znala za sve ljubavnice svog muža i da ima je uništavala živote iz osvete.

Svet
Izvor: Blic.rs

Donald Tramp se još jednom obrušio na Hilari Klinton, ali ovog puta brutalnije nego ikada pre. Uvrede koje je republikanac upućivao Klintonovoj bile su vezane za njene sposobnosti i kvalitete kao budućeg predsednika SAD, ali ovog puta tema je bila njen brak i navodne ljubavne afere njenog muža.

U govoru u Oregonu Tramp je rekao da je Hilari znala za sve ljubavnice svog muža i da ima je uništavala živote iz osvete.

- Da li ste ikada čuli šta je Hilari uradila Bilovim ljubavnicama? I oni mene napadaju zbog žena? Hilari je bila jako zla prema njima. Ona je jurila te žene i uništavala njihove živote. Ono što im je radila je sramotno - rekao je Tramp.

Teške reči američki milijarder uputio je bivšoj američkoj sekretarki nakon što su demokrate osule paljbu po republikancu zbog njegovih kontroverznih stavova o žena. Tramp je u Oregonu ponovio da niko ne poštuje žene više nego on.

- Niko u ovoj zemlji, možda čak niko u političkoj istoriji ove zemlej nije bio gori po žene od Bila Klintona - rekao je republikanac.

Pretendent za nominaciju Republikanske stranke na izborima za predsednika SAD Donald Tramp povukao je izjavu da bi žene koje abortiraju trebalo da budu "kažnjene", svega nekoliko sati nakon prvobitne izjave.Tramp je i ranije umeo da se obruši na Hilari. Nakon pobede na unutarstranačkim izborima u Konektikatu, Delaveru, Merilendu, Pensilvaniji i Rod Ajlendu krajem aprila, u prvom govoru nakon objavljivanja rezultata Tramp je rekao da je jedini argument koji Hilari ima to što je žena, kao i da „slaba i pokvarena“.

- Bila bi užasan predsednik, nema snagu ni izdržljivost da se nosi sa Kinom i drugim stvarima. Ona ne zna ništa ni o kakvim poslovima, osim o onima koji se tiču nje same - rekao je Tramp.