Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Ubica iz Orlanda bio homoseksualac

Ubica iz Orlanda bio homoseksualac

Ubica iz Orlanda bio čest gost u klubu u kojem je izvršio strašan zločin, bio je registrovan i na aplikacijama koje služe za upoznavanje homoseksualaca

Svet
Izvor: Agencije/NB

Napadač na gej klub u Orlandu, Omar Martin, bio je takođe homoseksualac, tvrde brojni posetioci kluba u kome se dogodio tragičan događaj, ali i pojedini poznanici ubice Omara Matina.

Britanski "Dejli mejl" je preneo informaciju da je Matin bio u vezi sa jednim drugom iz razreda, da je i ranije bio viđan u klubu u kojem je u subotu uveče izvršio masakr, ali i i da je bio registrovan na mreži "Grindr", koja služi za upoznavanje homoseksualaca.

I bivša supruga Matina posvedočila da je imao gej sklonosti. Matinova prva žena, Sitora Jusufi, izjavila je za Njujork dejli njuz da je Matin izvršio taj užasni zločin zbog, kako je rekla, ličnih previranja ko je on a ne zato što je bio islamski ekstremista.

Sitora Jusufi je još dodala je njen otac Matina često nazivao homoseksualcem, kao i da je njen bivši muž bio psihički vrlo labilna osoba.

To su, navode mediji, posvedočili i školski drugovi Matin, koga je policija likvidirala tokom masakra, kao i korisnici gej aplikacije Grindr. Svedoci su otvrdili i da je ovaj masovni ubica protekle decenije bio i čest posetilac gej klubova.