Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
(VIDEO): Niz eksplozija u Latakiji, na meti ruske vojne baze

Ilustracija/ Foto: BETA/AP

(VIDEO): Niz eksplozija u Latakiji, na meti ruske vojne baze

Prema informacijama televizije „Ihabarija“, do tri eksplozije dogodile su se u lučkom gradu Džabli. TV kanal ih opisuje kao terorističke napade, a broj žrtava nije utvrđen

Svet
Izvor: Sputnjik

Četiri eksplozije odjeknule su u blizini autobuske stanice u gradu Džabli, pri čemu je nekoliko civila poginulo, a višđe njih ranjeno. Eksplozije i u Tartusu.

Tri eksplozije dogodile su se u blizini Džable u sirijskoj provinciji Latakija, a nekoliko civila je stradalo, izjavio je radnik autobuske stanice. Eksplozije su se dogodile u dve ruske vojne baze, od kojih je jedna Hmejmim.

- Tri eksplozije čule su se jedna za drugom pored autobuske stanice u gradu Džabli. Ima i poginulih i ranjenih. Najverovatnije su se razneli bombaši-samoubice - rekao je on agenciji RIA Novosti telefonom.

Prema informacijama televizije „Ihabarija“, do tri eksplozije dogodile su se u lučkom gradu Džabli. TV kanal ih opisuje kao terorističke napade, a broj žrtava nije utvrđen. Društvenim mrežama cirkulišu fotografije dima i nekoliko razorenih vozila.

Eksplozije su se dogodile u još jednom lučkom gradu, Tartusu, gde se nalazi ruska vojno-pomorska baza, izjavili su očevici za RIA Novosti. Četvrta eksplozija odjeknula je u hitnoj pomoći lokalne bolnice u Džabli.